Welkom op de website van hét event voor Business Analisten en Requirements Engineers: het DREAM event!


DREAM23 zal dit jaar worden gehouden op 10 oktober 2023 op de vertrouwde locatie bij Van Der Valk Hotel Vianen.

Het hoofd thema voor dit jaar is:

De Toekomst van Business Analyse. 

Er gebeurt veel binnen ons vakgebied: nieuwe rollen, de opkomst van AI, nieuwe samenwerkingstools en de focus op duurzaamheid in alle bedrijven. Wat komt er allemaal op ons af? Maar ook: wat blijft van waarde in de toekomst.
We zullen een blik op de toekomst gaan werpen door middel van boeiende sprekers en praktische workshops.
Zoals altijd zal er ook voldoende gelegenheid zijn om vakgenoten te ontmoeten.

We rekenen daarom weer op een DREAM event boordevol inspiratie.

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u als sponsor of spreker deelnemen aan het DREAM event, dan kunt u contact met ons opnemen via deze link of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor een terugblik op de vorige events, klik hier.
Op onze pagina DREAM Nieuws vindt u het laatste nieuws rondom het DREAM event.
Volg ons ook via twitter of onze LinkedIn groep.

 

Fotogalerij DREAM event 2011

Fotogalerij DREAM event 2010

Fotogalerij DREAM event 2008

Over DREAM

DREAM is een initiatief dat bestaat sinds 2008 en dat is opgestart vanuit Atos. DREAM richt zich in de Nederlandse markt op ‘requirements’: Dutch Requirement Engineering and Management. In 2008 werd voor het eerst een congres met vakbeurs georganiseerd onder de naam DREAM event. Ondertussen staat de teller op 12. Volg de berichten via bijvoorbeeld twitter of onze LinkedIn groep.

We willen ook de komende jaren een bijdrage blijven leveren aan het verder verspreiden van de kennis en het begrip betreffende alles wat te maken heeft met requirements; van business rules tot en met user stories, van functioneel ontwerp tot en met modellen van bedrijfsprocessen. Wij hebben als doel deelnemers deelgenoot te maken van recente ontwikkelingen in het vakgebied, onderling ervaringen uit te [laten] wisselen en netwerken te vergroten. De focus ligt daarbij heel nadrukkelijk op kennisdeling om in de praktijk effectiever, efficiënter en voorspelbaarder te kunnen zijn; bewezen praktijkvoorbeelden met een theoretische onderbouwing.

Atos is nog steeds een drijvende kracht achter DREAM en ondertussen hebben een aantal partijen zich als sponsor aangesloten bij de organisatie van het DREAM event.

Parallel aan het DREAM event is een DREAMagazine ontstaan dat met enige regelmaat wordt uitgegeven en waarin artikelen worden gepubliceerd in relatie tot het vakgebied van de requirements engineer. Het streven is om in de komende jaren verder te groeien naar een open community, zonder financieel winstoogmerk.

Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u als sponsor of spreker deelnemen aan een volgend DREAM event, dan kunt u contact met ons opnemen via deze website of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DREAM: Helder op het raakvlak van Business en IT!