Afdrukken

De Call for Papers DREAM19 is gesloten per 10 april jl.

Het volgende DREAM event (DREAM19) zal plaats vinden op donderdag 3 oktober 2019 in Hotel Van Der Valk in Vianen. Dit is alweer het 10e DREAM event! Ook dit jaar zijn wij op zoek naar sprekers die onze bezoekers met pakkende onderwerpen kunnen boeien en bijpraten over een bepaald onderwerp dat aansluit bij het hoofdonderwerp van dit jaar. Dit kan in de vorm van een presentatie, workshop, discussie of anderszins zijn.

Wij hebben dit jaar gekozen voor het thema Vakmanschap, omdat het vakgebied van de business analist op dit moment aan veel veranderingen onderhevig is. Elke organisatie heeft te maken met veranderingen, processen worden gedigitaliseerd of zelfs gerobotiseerd, niet alleen de IT-afdeling, maar de hele organisatie moet Agile gaan werken, het belang van data wordt groter en groter, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dit zorgt er voor dat er zeer diverse vragen worden gesteld aan business analisten, het vak is breder dan ooit. Graag kijken we op het DREAM event vanuit vele perspectieven naar ons vakgebied.

Wij zullen zoveel mogelijk voorstellen selecteren die aansluiten bij het onderwerp Vakmanschap, bij ruimte in het programma of een interessant ander onderwerp kunnen wij hiervan afwijken.

Er zijn zoals gezegd veel onderwerpen die allemaal te maken hebben met het thema vakmanschap. We hebben om jullie te inspireren 4 richtingen gekozen waarover je voorstel kan gaan. Dit zijn:

Heb jij hier inzicht in, ideeën over, ervaring mee? Kun jij onze bezoekers op een inspirerende manier hierin meenemen? Bijvoorbeeld op basis van een praktijkcase, discussie of een workshop? Dien dan jouw voorstel in voor een pakkende presentatie of workshop tijdens het DREAM19 event!

Indienen van voorstellen:

Voorstellen ontvangen wij graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..nl. Een voorstel bestaat uit:

 

Belangrijk: Evaluaties van het DREAM event tonen keer op keer aan dat de bezoekers de praktijkverhalen het meest waarderen. Voorstellen waarbij (business) stakeholders betrokken zijn bij de presentatie hebben de voorkeur van de programmaraad.

Belangrijke datums

1 mrt 2019

Call for Papers DREAM19 wordt gesloten.

18 mrt 2019 

Terugkoppeling van programmaraad naar de sprekers toe of hun voorstel geaccepteerd is.

1 apr 2019 

Geselecteerde sprekers sturen een one-pager met verhaallijn presentatie en sprekerservaring. Ook een (goede) foto.

12 apr 2019

Programma wordt gepubliceerd.

15 mei 2019

Sprekers leveren eerste concept presentatie.

15 sep 2019

De definitieve presentaties zijn gereed en digitaal beschikbaar voor de programmaraad.

 3 okt 2019

DREAM event. Met toestemming van de spreker wordt de presentatie op zijn vroegst op de dag van het DREAM event op de website geplaatst.

We zien je voorstel graag tegemoet!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via onze website www.dreamevent.nl. en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Daarnaast kun je ons volgen op Twitter (@DREAMexperts) en Linkedin .

Met vriendelijke groet,

DREAM19 Programmaraad