Olaf Vugts
De Efteling

Olaf Vugts

Olaf heeft meer dan 32 jaar bij de Efteling gewerkt, in verschillende functies, van vakantiewerker tot directeur Imagineering. Daarnaast heeft hij ook een uitstapje gemaakt naar Avonturenpark Hellendoorn als Hoofd Marketing & Communicatie. 

Sinds 1 augustus 2020 heeft hij zijn eigen Adviesbureau: Olaf Vugts Imagineering. Hij geeft advies over imagineering, merkontwikkeling, storytelling en experience. Dit doet hij binnen de sectoren retail, leisure, cultuur en zorg.

Van Klantgericht naar Klantvriendelijk

linkedin

 

Tom Siebeneicher
Xebia

Tom Siebeneicher

TOM mainly focuses on transforming large-scale companies into agile organizations and designing the future operating models for these organizations. Before building his authority mission around this topic, he worked as a Scrum Master, a Product Owner, or Agile Coach in different industries within and outside the field of software development. With Sander Dur, he hosts a monthly MeetUp Pizzagility where current challenges of the agile world are on the agenda.

TANS (There’s Always a Next Sprint)!

linkedin

 

Sander Dur
Xebia

Sander Dur

SANDER is a Professional Scrum Trainer at SCRUM.ORG, Professional Scrum Master, Professional Product Owner, and Lead Agile Consultant at Xebia. At Scrum.org, he teaches Scrum classes around the world. He gained experience as a Scrum Master, Agile Coach and Leadership consultant in many different top-tier organizations, including Nike, ASML, Sky Media, and GrandVision Latin-America. Advocating psychological safety, Sander has a people-centered approach. Let’s connect! Sander is always up for new connections and discussions!.

TANS (There’s Always a Next Sprint)!

linkedin

 

Malko Honkoop
Doosopmaat.nl

Malko Honkoop

 

Malko Honkoop heeft gewerkt bij meerdere groeiende organisaties op het snijvlak tussen finance, IT, HR en de business. Vanuit de motivatie om bedrijven verder te helpen maakte hij de overstap naar business control. Sinds doosopmaat.nl door de oprichter 3,5 jaar geleden verkocht is aan investeringsfonds Écart vervult Malko de rol van financieel directeur.

Scaling up met customer focus in het MKB

linkedin 

 

Maurice Sleutjes
Quintor

Marcel Sleutjes

Maurice Sleutjes is een ervaren agile analist bij Quintor. Als analist onderscheidt Maurice zich doordat hij zowel op het functionele als op het technische vlak zeer deskundig is. Hierdoor is hij in staat om de communicatie en het wederzijdse begrip tussen business en informatietechnologie te verbeteren. Als analist is Maurice intensief betrokken geweest bij één van de grootste IT projecten van de overheid, namelijk het programma vernieuwing studiefinanciering van DUO. De laatste jaren heeft Maurice gewerkt bij het CJIB aan de invoering van de Wet herziening tenuitvoerlegging strafrechtelijke beslissingen (wet USB). Om de regie op de tenuitvoerlegging te versterken, coördineert het CJIB de uitvoering van strafrechtelijke beslissingen.

Hoe Agile Analyse de klant betrekt!

linkedin 

 

Karel Schotanus
Ministerie van Binnenlandse Zaken

Karel Schotanus

Ik ben KAREL Schotanus. Ik ben altijd op zoek hoe ik klanten en collega’s kan enthousiasmeren en verder te brengen in hun werk. Over een periode van bijna 15 jaar al vervul ik diverse rollen in requirementsland, vaak in Agile/Scrum setting. Dit deed ik bij sectoren als overheid, financiële-, verzekeringswezen en het onderwijs. Het is mijn ambitie om steeds waarde voor de klant te realiseren bij de ontwikkeling van effectieve en efficiënte (non-)IT-oplossingen voor hun businessvraagstukken. Ik ben in dienst bij Entrador, een huis waar ik mij thuis voel. Op dit moment ben ik ingezet in de rol van Product Owner/Informatie Analist bij het RvIG, onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. In een vroeger leven was ik gepromoveerd biologisch onderzoeker. Wat voor werk ik ook doe en het resultaat dat ik oplever, het moet voor mij persoonlijk altijd een bijdrage leveren aan de behoefte die de mens heeft voor wie ik het doe, ook de Customer.

Customer Focus, Customer Respect

linkedin 

 

Michiel van Dorsser
Schiphol

Michiel van Dorsser

MICHIEL is Business Informatie Analist bij de Royal Schiphol Group. Hij studeerde bedrijfskundige informatica en groeide vanuit een SAP Business Intelligence achtergrond door naar Business Informatie Analist. Na een aantal jaren in de detachering, heeft hij uiteindelijk een thuis gevonden in de wereld van luchtvaart bij de Royal Schiphol Group. Inmiddels is Michiel ruim 6 jaar werkzaam voor Schiphol IT en is onder andere betrokken bij de IT delivery voor de nieuwe A-pier en het ontwikkelen van nieuwe reis- en grensconcepten, zoals Seamless flow. Seamless flow staat voor de invoering van biometrie op Schiphol en de komst van het nieuwe European Entry Exit system (EES), welk systeem in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee (Kmar) ontwikkeld wordt.

De uitdagingen van een nieuw grensproces bij Schiphol

linkedin 

 

Zoë Vos
Atos

Blauw1

Zoë is een UX Designer en UX Researcher met een passie voor het creëren en optimaliseren van waardevolle impact door de gebruikerservaring voorop te stellen. Deze werkwijze is zowel effectief, efficiënt en bevredigend voor alle betrokkenen. Zoë houdt zich al bijna 10 jaar bezig met Design Thinking. Ze gebruikt deze ‘creative problem solving’ aanpak om aannames en onduidelijkheden rondom de business- en gebruikersuitdagingen - 'do the right thing' – om te zetten in duidelijkheid en focus in het project en de ontwerpen.

A more customer-centric development approach using Design Thinking

linkedin 

 

Sjoerd Bastiaansen
Atos

Blauw1

Sjoerd is een consultant met een passie voor Design Thinking. Door gebruik van Design Thinking helpt hij bedrijven om een betere strategie, dienstverlening en klantervaring te ontwikkelen. Door zijn achtergrond als ontwerper weet Sjoerd snel klantbehoeften te doorgronden en deze centraal te stellen in projecten. Hij is in staat ervaringen, strategieën en vernieuwende proposities te ontwerpen die aansluiten bij de customer journeys van de beoogde gebruiker.

A more customer-centric development approach using Design Thinking

linkedin 

 

Natalie de Vries
Atos

Natalie de Vries

NATALIE is werkzaam bij Atos als senior AI & Analytics Consultant. Ze is team lead van het Data & Analytics consulting team en werkt samen met haar AI en data science collega's aan digitale transformaties bij haar klanten. Natalie brengt meer dan 8 jaar ervaring met zich mee op het snijvlak van data science en business. Ze is onderdeel van de Atos Scientific Community die zich bezighoudt met toekomstige trends op het vlak van IT en business. Ze heeft de positie Adjunct Associate Lecturer bij de Computer Science School of the University of Newcastle (AU) en blijft op deze manieren op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het vlak van data, analytics en AI. Ze is erg enthousiast over alle onderwerpen gerelateerd aan AI en analytics met een focus op human-centric design, AI & ethics en responsible AI.

Customer-focused Conversational AI Implementations

linkedin 

 

Ingeborg de Koe
Atos

Ingeborg de Koe

INGEBORG is een data scientist die werkt voor Atos Digital Transformation Consulting. Ze is 26 jaar oud en werkt sinds 1,5 jaar voor Atos. Haar achtergrond is neurowetenschappen en kunstmatige intelligentie. Ze heeft aan meerdere projecten gewerkt waar AI-geleide, slimme automatisering een centrale rol speelt. Ze heeft projecten gedaan in meerdere sectoren, variërend van gezondheidszorg tot luchtvaartlogistiek. Bij de klant is haar belangrijkste rol die van data scientist; het organiseren, analyseren en interpreteren van de data, het bouwen van data pipelines en het creëren van meer inzichten met behulp van AI.

Customer-focused Conversational AI Implementations

linkedin 

 

Arthur Meelhuijsen
Atos

Arthur Meelhuijse

As a visual-spatial thinker I combine exceptional problem-solving abilities and creative thinking. I collaborate across disciplines with other experts and apply knowledge in areas of expertise other than my own. Having a focus on possibilities and a contagious enthusiasm for new ideas, people and activities. Motivated to find new solutions to intellectually challenging problems. I am an ENFP/ENTP Myers Briggs personality.

Olympische Spelen

linkedin