Welkom op de website van hét event voor Business Analisten en Requirements Engineers: het DREAM (Dutch Requirements Engineering And Management) event!

Dit jaar zal DREAM na een digitale versie weer fysiek plaatsvinden, dus koop snel je tickets via de registratie tab of via link!
Het hoofd thema voor dit jaar is Customer Focus. Customer focus is een van de pijlers onder ons vakgebied en we hebben dan ook een geweldig programma met enthousiasmerende sprekers! Ook het netwerken en elkaar weer kunnen ontmoeten zal centraal staan deze DREAM editie.
DREAM22 wordt dit jaar gehouden op 12 oktober 2022 op de vertrouwde locatie bij Van Der Valk Hotel Vianen.
Ons doel is om ook de komende jaren een bijdrage te blijven leveren aan het verder verspreiden van de kennis en kunde met betrekking tot requirements en analyse; van business rules tot en met user stories, van functioneel ontwerp tot en met modellen van bedrijfsprocessen.

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u als sponsor of spreker deelnemen aan het DREAM event, dan kunt u contact met ons opnemen via deze link of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor een terugblik op de vorige events, klik hier.
Op onze pagina DREAM Nieuws vindt u het laatste nieuws rondom het DREAM event.
Volg ons ook via twitter of onze LinkedIn groep.

 

We kijken ernaar uit om u op 12 oktober weer fysiek welkom te heten!!

 

 

Fotogalerij DREAM event 2011

Fotogalerij DREAM event 2010

Fotogalerij DREAM event 2008

Over DREAM

DREAM is een initiatief dat bestaat sinds 2008 en dat is opgestart vanuit Atos. DREAM richt zich in de Nederlandse markt op ‘requirements’: Dutch Requirement Engineering and Management. In 2008 werd voor het eerst een congres met vakbeurs georganiseerd onder de naam DREAM event. Ondertussen staat de teller op 9. Volg de berichten via bijvoorbeeld twitter of onze LinkedIn groep.

We willen ook de komende jaren een bijdrage blijven leveren aan het verder verspreiden van de kennis en het begrip betreffende alles wat te maken heeft met requirements; van business rules tot en met user stories, van functioneel ontwerp tot en met modellen van bedrijfsprocessen. Wij hebben als doel deelnemers deelgenoot te maken van recente ontwikkelingen in het vakgebied, onderling ervaringen uit te [laten] wisselen en netwerken te vergroten. De focus ligt daarbij heel nadrukkelijk op kennisdeling om in de praktijk effectiever, efficiënter en voorspelbaarder te kunnen zijn; bewezen praktijkvoorbeelden met een theoretische onderbouwing.

Atos is nog steeds een drijvende kracht achter DREAM en ondertussen hebben een aantal partijen zich als sponsor aangesloten bij de organisatie van het DREAM event.

Parallel aan het DREAM event is een DREAMagazine ontstaan dat met enige regelmaat wordt uitgegeven en waarin artikelen worden gepubliceerd in relatie tot het vakgebied van de requirements engineer. Het streven is om in de komende jaren verder te groeien naar een open community, zonder financieel winstoogmerk.

Heeft u vragen of opmerkingen, wilt u als sponsor of spreker deelnemen aan een volgend DREAM event, dan kunt u contact met ons opnemen via deze website of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

DREAM: Helder op het raakvlak van Business en IT!