Door een laatste wijziging in het programma stellen we jullie graag voor aan onze laatste twee geweldige sprekers: Sjoerd Bastiaansen en Zoë Vos!

Sjoerd Bastiaansen
Sjoerd is een consultant met een passie voor Design Thinking. Door gebruik van Design Thinking helpt hij bedrijven om een betere strategie, dienstverlening en klantervaring te ontwikkelen. Door zijn achtergrond als ontwerper weet Sjoerd snel klantbehoeften te doorgronden en deze centraal te stellen in projecten. Hij is in staat ervaringen, strategieën en vernieuwende proposities te ontwerpen die aansluiten bij de customer journeys van de beoogde gebruiker.
 


Zoë Vos
Zoë is een UX Designer en UX Researcher met een passie voor het creëren en optimaliseren van waardevolle impact door de gebruikerservaring voorop te stellen. Deze werkwijze is zowel effectief, efficiënt en bevredigend voor alle betrokkenen. Zoë houdt zich al bijna 10 jaar bezig met Design Thinking. Ze gebruikt deze ‘creative problem solving’ aanpak om aannames en onduidelijkheden rondom de business- en gebruikersuitdagingen - 'do the right thing' – om te zetten in duidelijkheid en focus in het project en de ontwerpen.

A more customer-centric development approach using Design Thinking
Design Thinking- weer zo’n buzz-woord dat we de laatste jaren steeds vaker langs horen komen. Maar wij horen jullie al denken ‘Ik ben toch helemaal geen ontwerper dus waarom is dit waardevol voor mij?’ Wij zullen je meenemen op een kleine reis waarin we uitleg geven wat Design Thinking is, waarom dit aansluit bij de uitdagingen van onze klanten en hoe het een waardevolle aanvulling is op je eigen werkzaamheden.
 
Na afloop zul je hopelijk zien waarom wij zo enthousiast zijn om Design Thinking een prominentere plek te geven in de digitale vraagstukken van onze klanten. 

Benieuwd naar de presentatie? Koop je tickets nu via deze link en volg de presentatie morgen op DREAM22!

You have no rights to post comments