Graag stellen we u voor aan onze laatste spreker: Maurice Sleutjes

Maurice Sleutjes is een ervaren agile analist bij Quintor. Als analist onderscheidt Maurice zich doordat hij zowel op het functionele als op het technische vlak zeer deskundig is. Hierdoor is hij in staat om de communicatie en het wederzijdse begrip tussen business en informatietechnologie te verbeteren. Als analist is Maurice intensief betrokken geweest bij één van de grootste IT projecten van de overheid, namelijk het programma vernieuwing studiefinanciering van DUO. De laatste jaren heeft Maurice gewerkt bij het CJIB aan de invoering van de Wet herziening tenuitvoerlegging strafrechtelijke beslissingen (wet USB). Om de regie op de tenuitvoerlegging te versterken, coördineert het CJIB de uitvoering van strafrechtelijke beslissingen.

Hoe Agile Analyse de klant betrekt

Hoe fijn zou het zijn als er vóór de besluitvorming over een nieuw project al wordt nagedacht over hoe het ICT-project daadwerkelijk uitgevoerd moet worden? Hoe zorg je dat de klant zijn beslissing kan baseren op goede en reële informatie vanuit ICT?
In deze sessie gaan we in op de veranderende rol van de analist in een Agile omgeving en beschrijven we de aanpak en rol in het portfolioproces. Graag nemen we jullie mee in hoe we van Agile Analyse sessies een mooi begrijpelijk verhaal maken en de uitdagingen die we tegenkomen bij het verder uitrollen van deze aanpak.    

You have no rights to post comments