DREAM stelt u graag voor aan haar partners: Le Blanc Advies

Verandering is er altijd. Zeker binnen de overheid en semi-overheid. Denk aan wetswijzigingen, de invoer van nieuwe wetten en de technologische ontwikkelingen. Al deze veranderingen vragen om goed uitgedachte oplossingen en begeleiding bij de manier waarop je informatie organiseert en toegankelijk maakt. Maar hoe zorg je ervoor dat oplossingen zowel de organisatie als de gebruiker verder helpen? En hoe zorg je ervoor dat de oplossing over 5 jaar nog steeds naar tevredenheid in gebruik is?

Door het verbinden van mens, business en informatie. Dat is waar wij bij Le Blanc Advies voor gaan. Wij stellen de behoeften en belangen van de gebruikers én opdrachtgevers centraal. Een oplossing die wenselijk, haalbaar en maakbaar is.

Zo dragen wij bij aan het grotere doel: Samen naar een goed geïnformeerd Nederland.

‘Voor professionals door professionals.’ Dat is ons motto bij Le Blanc Academy. Cursussen of diploma programma’s voor Business Analyse en Solution Architectuur. Onze trainers delen graag hun kennis en ervaringen om vakgenoten nog effectiever te maken.

Wilt u meer te weten komen over Le Blanc? Kijk dan op hun website: https://leblancadvies.nl/ 

Wilt u ook partner worden? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje via LinkedIn!

 

 

 

You have no rights to post comments