Graag stellen we u voor aan een van onze laatste sprekers: Malko Honkoop!

Malko Honkoop heeft gewerkt bij meerdere groeiende organisaties op het snijvlak tussen finance, IT, HR en de business. Vanuit zijn motivatie om bedrijven verder te helpen maakte hij de overstap naar business control. Sinds doosopmaat door de oprichter 3,5 jaar geleden verkocht is aan investeringsfonds Écart vervult Malko de rol van financieel directeur.

Scaling-up met Customer Focus in het MKB
Doosopmaat is een producent van dozen van golfkarton op maat in kleine series. Met een gemiddelde groei van 20% per jaar maakte doosopmaat de stap van kleinbedrijf naar midden bedrijf. De IT omgeving en de processen moeten hierin mee groeien.

Hoe wij dit traject hebben doorlopen is het onderwerp van mijn presentatie.

Passen we eerst de processen aan of zetten we toch eerst de juiste systemen neer? Hoe houden we IT projecten beheersbaar in tijd en geld bij een organisatie in het MKB met een kleine backoffice? Hoe kiezen we voor een toekomst- en groeibestendig landschap? Welke prioriteiten stellen we in de vele noodzakelijke en wenselijke wijzigingen?  Wat brengen deze verbeteringen onze klant en hoe houden we de focus op de klant terwijl wij intern met de IT-processen volop bezig zijn.  

You have no rights to post comments