We introduceren graag onze volgende exposant: QuintorQuintor helpt opdrachtgevers met het professionaliseren van softwareontwikkeling. We maken software die in productie gaat. Software die werkt en die ertoe doet. Dat doen we met name in omvangrijke en complexe enterprise projecten voor top 250 organisaties, (semi-) overheden en start-ups.

In oktober 2005 hebben we Quintor opgericht. Sindsdien is het snel gegaan. We groeiden van vier naar 180 medewerkers en beschikken over vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag, Deventer en Den Bosch. Maar bovenal heeft Quintor zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in professionalisering van softwareontwikkeling binnen grote organisaties. Quintor heeft de reputatie om grote complexe trajecten succesvol af te ronden.

Wilt u meer te weten komen over Quintor? Koop uw tickets nu en bezoek de stand op DREAM22 en bezoek alvast hun LinkedIn pagina

Wilt u ook exposant op DREAM22 worden? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje via LinkedIn!

You have no rights to post comments