Met veel enthousiasme stellen we u voor aan onze nieuwe partner: 4IT Professionals

4IT Professionals is een kennis- en dienstverlenende organisatie op het snijvlak van business en IT. Onze focus ligt op Business Analyse, Informatie Management, Functioneel Beheer, Informatie Analyse en de Agile functies van Scrum Master en Product Owner. Enerzijds zorgen wij bij onze opdrachtgevers voor een passende invulling als het gaat om een capaciteitsvraagstuk. Daarnaast bieden onze professionals op basis van hun hard- en soft skills een extra toegevoegde waarde, waarmee zij de business en IT ondersteunen. Het succes van 4IT Professionals wordt in belangrijke mate bepaald door onze persoonlijke drijfveren en ondernemerschap. 4IT Professionals staat garant voor: persoonlijk contact, mensgericht, betrokkenheid en deskundigheid. Maar vooral ook voor plezier en passie voor je werk en 4IT!

Onze organisatie staat voor een aantal kernwaarden:

• Openheid en eerlijkheid
• Nakomen van afspraken
• Heldere communicatie

4IT Professionals werkt branche- en markt onafhankelijk en speelt in op de vraag van onze opdrachtgevers.
Naast selectie op basis van functiegerichte eisen is 4IT Professionals sterk in het matchen op basis van persoonlijke kenmerken (communicatie, motivatie, enthousiasme).

4IT Professionals is dé thuisbasis voor medewerkers en opdrachtgevers. Samen zorgen we voor groei en ontwikkeling.

4IT Professionals zullen aanwezig zijn op DREAM22. Wilt u meer te weten komen over 4IT Professionals? Kom dan naar DREAM22!

Wilt u ook partner worden? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje via LinkedIn!

You have no rights to post comments