Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang voor DREAM22, we zijn zeer enthousiast over onze sprekers. Met veel plezier kondigen we dan ook onze key note speaker aan, hij komt uit de Wereld Vol Wonderen: Olaf Vugts!

 

Olaf Vugts heeft meer dan 32 jaar bij de Efteling gewerkt, in verschillende functies, van vakantiewerker tot directeur Imagineering. Daarnaast heeft hij ook een uitstapje gemaakt naar Avonturenpark Hellendoorn als Hoofd Marketing & Communicatie. 

Sinds 1 augustus 2020 heeft hij zijn eigen Adviesbureau: Olaf Vugts Imagineering. Hij geeft advies over imagineering, merkontwikkeling, storytelling en experience. Dit doet hij binnen de sectoren retail, leisure, cultuur en zorg.

ZIJN ( STORY-)TELLING & EXPERIENCE 

Olaf Vugts neemt je mee op zijn reis van verhalen en belevingen, opgedaan tijdens zijn jarenlange ervaring bij de Efteling en nu als zelfstandig adviseur. Herinneringen worden opgehaald en gedeeld tijdens deze sessie. Kijk door de ogen van je doelgroep en beleef je doelgroep. Van Klantgericht naar Klantvriendelijk.  

 

De rest van de sprekers houden we nog even geheim, stay tuned! Volg onze LinkedIn Pagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.dreamevent.nl!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen