De inschrijving is geopend!

Wat later dan jullie van ons gewend zijn, het omschakelen naar een on-line event kost natuurlijk wat tijd, is de inschrijving voor het DREAM event geopend. Het feit dat we later zijn gaat in ieder geval niet ten koste van de bekende Early Bird inschrijving. Tot 10 september betaal je maar € 69,- daarna wordt het € 99,-.

De sprekers/workshops van DREAM20 zijn bijna allemaal al bekend en kun je vinden via deze link en op de Programma pagina van deze site. De precieze invulling van het programma maken we in de komende periode bekend. 

We kunnen je nu nog niet laten voelen hoe DREAM20 exact gaat zijn. Tegelijkertijd is onze ambitie, zoals bekend bij DREAMveteranen, een vertrouwde en inspirerend DREAM in een virtueel jasje. Dit jaar met als hoofdonderwerp: creativiteit.

Na analyse van enquêteresultaten bleek dit voorjaar de meerderheid van de respondenten te kiezen voor een on-line DREAM Event editie op 1 dag geconcentreerd. Dat gaat gebeuren op onze vaste dag, de eerste donderdag in oktober: 1 oktober 2020!

Het programma lijkt qua opzet op het live event, drie series parallelle sessies voorafgegaan door en afgesloten met een keynote speaker. We hebben het programma iets aangepast zodat er meer ruimte is voor pauzes.

Als extra onderdeel hebben we dit jaar de Business Analysis Achievement of the Year award. Bezoekers van DREAM20 krijgen de gelegenheid om de genomineerden van deze award digitaal te ontmoeten en vragen te stellen over hun prestatie. Daarnaast mogen deelnemers van DREAM20 hun stem uitbrengen voor de BAA of the Year award.

In plaats van de lunchzaal hebben we een virtueel ontmoetingsplein en de sponsoren hebben elk een eigen ruimte waar je ze kunt bezoeken.
Napraten over een sessie wordt ondersteund door een virtuele ruimte te openen voor geinteresseerden en je krijgt ook de mogelijkheid om met een aantal mensen die je tegenkomt naar een chatroom te gaan om uitgebreid te praten.

Daarnaast biedt het on-line event mogelijkheden die we voorheen niet hadden. De sessies zullen worden opgenomen en zijn na afloop op de DREAM website, exclusief voor de bezoekers, beschikbaar. Je hebt nu dus de mogelijkheid om alle parallelle sessies te volgen. Dit jaar iets minder keuzestress en veel meer inspirerende sessies voor een lagere prijs.

U kunt zich inschrijven via deze link of de tab Registratie.

 

You have no rights to post comments